Wednesday, October 11

Το PC μου αναστήθηκε!

Πάνω που νόμιζα ότι δεν υπήρχε καμιά ελπίδα πια για το καιμένο το μηχάνημα, που είχα αρχίσει και το λυπόμουν τόσες φορές που το είχα στείλει για επισκευή και που είχα προσπαθήσει να το φτιάξω μόνος μου, φαίνεται πως τώρα είναι μια χαρά!

Όλα αυτά χάρη στον ΕΝΑ ΜΗΝΑ που έκατσε στην εντατική του Πλαισίου, τα παδιά κάνανε καλή δουλειά και τους ευχαριστώ πολύ. Κατάφεραν να συνδέσουν και τους 50 σκληρούς δίσκους πο υ έχω, όπως και τα 50 cdrom, dvd, ubv, και ολες αυτές τις συντομογραφίες μαζί. Μπορεί να έβαλαν και 3 controllers για να τα χωρέσουν όλα αυτά, σταμάτησαν το θόρυβο στο ανεμηστηράκι που με έπριζε όλη μέρα και μου έβαλαν και άλλο 1 Gb Ram για να "πηγαίνει" πιο γρήγορα.

Τώρα το μόνο που μένει είναι να βάλω σε μια σχετική τάξη τα 8 partitions που έχω και να δω τι πρέπει να κρατήσω και τι να πετάξω απ όλα αυτά.

Πάντα ζήλευα τα Pc που έχουν ορισμένες φίλες μου..Πεντακάθαρο κουτι και οθόνη ( παίζει και να βάζουν χλωρίνη κάθε μέρα για να τον καθαρίσουν), επιφάνεια εργασίας που έχει μόνο το "Ο υπολογιστής μου" και το "Κάδος Ανακύκλωσης", κάποιο μωράκι,λουλούδι, ή τον Bradt Bit για backround και 39.9 Gb από τα 40 του σκληρού ελέυθερα.

Αυτά προς το παρών, πάω να βάλω τάξη στο χάος!

10 comments:

Unknown said...

Δεν θα μιλήσω για το δικό σου background ... αυτό που θα πρέπει να κάνεις για να σώσεις το PC σου είναι να πετάξεις όλους τους δίσκους και να πάρεις δύο 300άριδες.. και να τους βάλεις σε σε RAID!!

webmaster said...

Η Audrey Tautou είναι η γυναίκα της ζωής μου, ελπίζω να διαβάζει αυτή τη στιγμή το blog μου, γιατί δε μου έχει ξαναδωθεί ποτέ η ευκαιρία να της το πω!
και επειδή είναι γαλλίδα..

Audrey vous ?tes l'amour de la femme i, u ?tes celui que je veux avoir mes enfants avec. Je t'aime tellement !

google translate for ever !

Unknown said...

google translate for ever... αλλά εδώ μπορεί να γράφει τίποτα για την αδερφή σου (για να μην πω για την μάνα σου (γιατί δεν θέλω να ξεφύγω)) και να μην το ξέρεις.. :)

webmaster said...

Αν έχει αναλάβει ο Γιαννάκης το τμήμα του google translator δεν αποκλείεται να τα έχει κανει ολα πουτάνα :P

Stavros Amanatidis said...

kommenh h suzhthsh gia thn Audrey Tautou!

authn thn stigmh exw 55(xwris upervolh) eikonidia sto desktop kai to ka8arizw sxedon ka8e vdomada..

8umamai kapote eixa neuriasei me authn thn fash me ta eikonidia kai ta ekana ola cut-paste se enan fakelo pou ton onomasa old desktop kai ton evala kapou sto d: gia na ton vrw an ton xreiastw..
den paizei na ton anoi3a pote ekeinon ton fakelo :)
les na kanw to idio gia na teleiwnoume?

webmaster said...

Άσε Σταύρο αυτό με το old desktop δε είναι και πολύ καλό :P Στο τέλος καταλήγεις να έχεις old desktop1,old desktop2, old deskopt3, και 55 εικονίδια στο desktop!

Unknown said...

Το θέμα είναι να μην βάζεις εικονίδια στο Desktop... άμα γίνει το κακό.. τέλος.. there is no way back..!! :)

Η μαλακία πιστεύω πως ξεκινάει με το default folder του firefox για downloads που είναι το desktop! Αυτό κανονικά πρέπει να το αλλάξεις.. και να το βάλεις πχ στο Downloads\Firefox\.. και ας το να γεμίζει!

Stavros Amanatidis said...

8a sumfwnisw me ton filtato lipi, alla to provlhma den einai oti o firefox to exei to desktop gia default.
8umamai oti otan me rwtaei pou na katevasei kati(eite apo ftp, eite o ie, ktl (ektos apo peer-to-peer programata), tou lew sto desktop. giati einai pio eukola prosvashmo kai giati den paizei na 3exasw oti to katevasa.. auto to deutero provlhma isws na to exw mono egw, alla to access sto desktop einai pou mas kanei na ta vazoume ekei nomizw :)

webmaster said...

και για να δινουμε και λύσεις στον κόσμο που ίσως διαβάζει αυτό το blog, τα προβλήματα αρχίζουν να μειώνονται όταν μάθεις το http://www.cylog.org/utils_4.asp toolbox !

Κάπου εκεί μπαίνει η νοικοκυρά μέσα σου :)

ΕΚΤΟΣ και αν γίνεις σαν τον ChrisTop, που έχει γεμίσει όλο το desktop με Toolboxes :D

Stavros Amanatidis said...

lol..
o xristos einai to allo akro..
ta exei ola taktopoihmena sta toolboxes kai exei gemisei to desktop me toolboxes.. einai allou auto to paidi..

alla to 8ema einai oti egw xrhsimopoiw to toolbox kai vazw ekei ta shortcuts.. alla to problhma einai pws oti katevazw to vazw sto desktop kai meta 3exnaw na to vgalw.. :(

x8es, meta to comment pou egrapsa edw, esvhsa 10 icons mesa se 3 deuterolepta.. fantasou poso useful htan :)